Zoeken...
Uitgelicht
home > Vivolanda

Eloisa Gerritse

Mijn naam is Eloisa Gerritse en ik ben moeder van een koningspaar, zoals ze dat zo mooi noemen. Oftewel een dochter en een zoon: Zoë van 4 jaar en Vinz van 1 jaar. Ik kan jullie vertellen dat ik een druk bestaan heb. Sinds kort werk ik bij een bekend computerbedrijf en ik kan je zeggen met 2 kids is dat af en toe best pittig. Ik denk dat ik namens alle moeders spreek, als ik zeg dat kinderen hebben al een fulltime baan is.

Juist om die reden was ik op zoek naar iets voor mezelf. Het afgelopen jaar ben ik er voor mijn kinderen geweest, maar het werd tijd om ook mezelf weer verder te ontwikkelen. En wat is er mooier om mee te kunnen doen in de wereld van computers en gadgets? Er is zoveel om te ontdekken en uit te proberen dat ik er geen genoeg van kan krijgen.

Wat veel mensen niet weten is dat ik het stiekem heel erg leuk vind om te schrijven over mijn ontdekkingen. Zo heb ik in het verleden voor een zwangerschapsapp een aantal weken geblogd over mijn 2e zwangerschap. Ik vond het jammer dat ik moest stoppen, want ik genoot er van om elke week iets te schrijven.

Maar voor degene die me gemist hebben ik ben terug! En ik kijk er naar uit om mijn verhaaltjes weer met jullie te delen.

Share on Facebook
Share on Twitter