Zoeken...
Uitgelicht
home > Vivolanda

Bartosz Corbet

Als ik even de tijd heb vind je me in de keuken. Koken is mijn hobby, en koken zonder E-nummers is een uitdaging. Mijn kinderen schotel ik het liefst een toevoegingsvrije maaltijd voor. Bijna alles bevat tegenwoordig wel conserveermiddelen, anti-oxidanten, kleurstoffen, smaakstoffen en nog veel meer dubieuze ellende. Maar gelukkig zien steeds meer fabrikanten dat er een groeiende vraag is naar ‘schoon eten’. Waarom zou je champignonsoep uit een blik maken, terwijl je dat binnen een half uur vers hebt gemaakt? Of heerlijke goulash in nog geen 45 minuten? Helaas is biologisch vlees en biologische groente nog vaak een stuk duurder dan een kiloknaller, dus 100 % biologisch lukt niet altijd. Ik denk ook dat wij daarom een stuk minder vlees zijn gaan eten.

De recepten die ik graag maak als ik vrij ben, om te experimenteren of mijn lievelingsgerechten vers na te maken, publiceer ik op mijn persoonlijke blog www.zellefdoen.nl. Daarnaast vind ik het leuk om producten te testen in de keuken en nieuwe manieren van koken of leuke recepten uit te proberen. Dit doe ik dan ook met veel plezier en soms tot grote hilariteit van mijn gezin, maar dat houdt het leven leuk.

Share on Facebook
Share on Twitter