Zoeken...
Uitgelicht
home > Vivolanda

Beoordelen

Philips Viva Collection Keukenmachine HR7762/00 Keukenmachine
De Philips Viva Collection Keukenmachine HR7762/00 is een compact 3-in-1 ontwerp met diverse accessoires en onder andere geschikt voor het bereiden van deeg voor gebak en brood, het malen van koffiebonen, het fijnhakken van vlees en het fijnmalen, raspen of in schijven snijden van groenten.
De keukenmachine is voorzien van een onbreekbare 1,75 liter blenderbeker met een werkinhoud van 1 liter, een 250 ml maalmolen en een 2,1 liter kom met een werkinhoud van 1,5 liter (droog/vloeistof) of 500 gram (meel). De onderdelen klikken eenvoudig op elkaar dankzij de slimme perfect passende vormgeving van de accessoires. De kleuren van deze accessoires komen daarnaast ook overeen met de kleuren van de snelheden, waardoor deze precies op elkaar af te stemmen zijn.
De PowerChop technologie combineert een optimale mesvorm, snijhoek en binnenpan voor perfect gehakte zachte en harde ingrediënten. Alle accessoires van de Philips keukenmachine kunnen in de vaatwasser, zodat ze weer snel schoon zijn. En na gebruik kunnen ze in de bewaardoos worden opgeborgen.
Inclusief bewaardoos, blenderbeker, emulsieschijf, schijf voor frites, granuleerschijf, maalmolen, kneedaccessoire, omkeerbare schijf voor snijden en raspen (grof/fijn), spatel en S-mes.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen