Zoeken...
Uitgelicht
home > Vivolanda

Beoordelen

Montiss Handstoomreiniger CSC5803M Stoomreiniger
De Montiss Handstoomreiniger CSC5803M reinigt, desinfecteert en ontvet zonder gebruik van chemicaliën; ideaal bij allergieën en is kostenbesparend. Maak met de kracht van stoom heel eenvoudig en snel verschillende soorten oppervlakken schoon. Van meubels tot ramen en van harde vloeren tot tapijt: je kunt de stoomreiniger overal in huis gebruiken.
Met een gewicht van slechts 1,2 kg en een kabellengte van 3 meter kun je vrij bewegen en zo is de handstoomreiniger gemakkelijk door het hele huis te gebruiken. De handstoomreiniger is voorzien van een stoomcontroleknop voor het reguleren van de stoomdruk. Verder is hij voorzien van een korte opwarmtijd, dus snel klaar voor gebruik. De indicatieknopjes geven aan wanneer het apparaat klaar is voor gebruik.
De Montiss Handstoomreiniger CSC5803M beschikt over een reservoir met een inhoud van 260 milliliter en is gemakkelijk bij te vullen. Het indicatielampje geeft aan wanneer het reservoir bijgevuld moet worden.

Om ervoor te zorgen dat je de handstoomreiniger voor alle oppervlakken kunt gebruiken, krijg je verschillende accessoires meegeleverd: een stoomslang, een kunststof borstel, een jet straalpijp, een punt straalpijp, een stoomopsteekelement en een raamwisser. Je krijgt er ook een maatbeker en een doekje bij.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen