Zoeken...
Uitgelicht
home > Vivolanda

Beoordelen

Samsung Side-by-Side Koel-vriescombinatie RF56J9041SR French door
De Samsung RF56J9041SR Side-by-Side koel- vriescombinatie koelt zeer bijzonder zuinig met energie-efficiëntieklasse A++. Door de No Frost functie hoef je het vriesgedeelte niet meer te ontdooien, wat naast een hoop werk, ook een hoop energie bespaart. Het Multi-Airflow systeem zorgt ervoor dat koude luchtstromen op alle niveaus komen, wat zorgt voor een constantere temperatuur. Dit houdt het eten langer vers. Ook wordt de temperatuur sneller hersteld na het openen van de deur.

Het drievoudige koelsysteem zorgt voor een optimale, onafhankelijke temperatuurregeling en maximale luchtvochtigheid in drie compartimenten, en voorkomt dat geuren zich vermengen. Een metalen koelplaat houdt de lucht langer koel. Dankzij de Cool Select Zone+ deel je de ijskast precies zo in als jij dat wilt, en blijft alles beter vers. Het compartiment rechtsonder verandert heel gemakkelijk van een koelgedeelte naar een diepvriesvak met vier temperatuurinstellingen. Door de Chill-modus kan je vis, vlees en gevogelte supervers houden dankzij de vrijwel constante temperatuur van -1°C, waarbij smaak en textuur optimaal behouden blijven.

De RF56J9041SR heeft heel wat koel- en vriesruimte voor voedingsmiddelen van iedere grootte en vorm. Hij heeft 4 wijd openslaande deuren zodat je alles in een oogopslag kan zien. Dankzij de in twee etappes inklapbare schuifplank in het koelgedeelte maak je in een handomdraai plaats voor grote flessen en verpakkingen. Pas de ruimte aan zoals je wilt, terwijl je ook dingen die achterin staan goed kan bereiken. Een handig groot deurvak biedt ruimte aan grotere items. Flinke pakken melk of sap passen er zó in, en er is plek voor twee rijen blikjes en flesjes. Handig voor een feestje, en je houdt ook nog eens meer ruimte over op de planken.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen