Zoeken...
Uitgelicht
home > Vivolanda

Beoordelen

Princess Digital Deluxe 1,7L Waterkoker
De 236002 Digitale waterkoker RVS Deluxe van Princess is een stijlvolle waterkoker met een extra grote inhoud van 1,7 liter. Toch hoef je nooit lang te wachten tot het water kookt, want het verborgen verwarmingselement heeft een hoog vermogen van 2200 watt en warmt het water zeer snel op. De basis van de waterkoker heeft bijpassende roestvrijstalen accenten en een hoogwaardige Strix controller. Hierdoor is de waterkoker 360° draaibaar en op alle mogelijke manieren terug te plaatsen op de basis.
Elke theesoort vraagt om zijn eigen watertemperatuur. Zo is 80°C ideaal voor delicate groene thee. Een kruideninfusie, zoals kamillethee, kan zijn smaak het beste afgeven in water van 100°C. Via het digitale display selecteer je gemakkelijk de ideale temperatuur van 40 tot 100°C voor jouw favoriete theesoort.
Via de waterniveauaanduiding zie je direct hoeveel water er in de waterkoker zit. Zo bespaar je veel energie als je niet steeds een volle waterkoker verwarmt. Zodra het water kookt, slaat de waterkoker automatisch af en dankzij de droogkookbeveiliging werkt hij niet als het reservoir leeg is.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen