Zoeken...
Uitgelicht
home > Vivolanda

Beoordelen

Siemens Koel-vriescombinatie KG33VVW31 Koel-vriescombinatie
De Siemens iQ300 KG33VVW31 koel- vriescombinatie is zeer zuinig met energie-efficiëntieklasse A++. Koelkasten verbruiken meer energie als er zich ijs vormt: dankzij de innovatieve lowFrost-technologie met de speciale verdamper, vormt zich niet alleen minder ijs, het is ook homogener zodat de koelkast veel sneller ontdooit dan in conventionele systemen.

Het multiAirflow-systeem laat de lucht gelijkmatig door het koelgedeelte stromen zodat de temperatuur overal gelijk is. Etenswaren die net in de koelkast zijn gezet, koelen sneller af. En de kwaliteit van verse etenswaren blijft langer behouden.

Flessen kan je in de KG33VVW31 veilig bewaren in het uitneembare roestvrijstalen flessenrek zodat ze niet heen en weer rollen, ook voor grote en kleine flessen en blikjes. Je kan de gegolfde flessenlegger plaatsen waar je maar wilt. Een apart compartiment voor verse groente en fruit, onder de glazen plank, is ruimtebesparend en gemakkelijk toegankelijk. Met de superCooling-knop kan je de temperatuur in de koelkast snel verlagen tot +2 °C. Dit voorkomt dat etenswaren die al zijn afgekoeld, weer warm worden als je niet gekoeld eten in de koelkast zet. Om te voorkomen dat ingevroren etenswaren ontdooien als je de vriezer bijvult met een grote hoeveelheid nieuwe producten, kan je voordat je boodschappen gaat doen, de superFreezing-knop indrukken. Het apparaat verlaagt dan automatisch de temperatuur tot maar liefst -30 °C zodat nieuwe producten het invriesproces niet kunnen verstoren.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen