Zoeken...
Uitgelicht
home > Vivolanda

Beoordelen

Philips PerfectCare-Elite Stoomgenerator GC9620 Stoomstrijkstation
De PerfectCare-Elite is het beste en meest efficiënte strijkijzer met stoomgenerator van Philips. Met de OptimalTEMP-technologie kan je nu alles van jeans tot zijde strijken zonder temperatuurinstelling. Gegarandeerd geen schroeiplekken op alle strijkbare kleding.

De exclusieve en goed bereikbare Easy De-Calc-functie van Philips is ideaal om de gevolgen van hard water tegen te gaan en verlengt de levensduur van de stoomgenerator. De strijkijzer geeft middels een lampje en een geluid aan wanneer het apparaat moet worden gereinigd. Open de Easy De-Calc-knop wanneer het apparaat is afgekoeld en vang het vuile water met kalk op in een kop.

Het strijkijzer van de stoomgenerator heeft een ideaal gewicht: het is verbluffend licht en aangenaam in gebruik. Het glijdt moeiteloos over kledingstukken, verwijdert de hardnekkigste kreukels in een mum van tijd en vermindert de druk op je pols. Het maakt ook verticaal stomen zeer eenvoudig en effectief. Je kan nu eenvoudig en efficiënt verticaal kreuken verwijderen uit kwetsbare kledingstukken, zoals jasjes, jurken en zelfs moeilijk te strijken kledingstukken met stukjes metaal, decoraties, knoppen, etc.

Strijk vanaf nu zonder de temperatuur in te stellen, van spijkerbroeken tot zijde. Gegarandeerd geen schroeiplekken op alle strijkbare stoffen. Revolutionaire technologie met de Advanced Smart Control-processor, die de temperatuur van de zoolplaat exact regelt en de extreem krachtige Multi-chamber cyclonische stoomgenerator, voor een krachtige, consistente stoomafgifte en een ultralicht strijkijzer, voor snel en eenvoudig strijken.

Deze stoomgenerator is ontworpen voor gebruik met kraanwater. Wanneer tijdens het strijken het water opraakt, kan je hem eenvoudig bijvullen zonder te wachten of het apparaat uit te schakelen.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen