Zoeken...
Uitgelicht
home > Vivolanda

Beoordelen

Princess 221215 Staafmixer Set Smart Control XL Staafmixer
De Princess 221215 Staafmixer Set Smart Control XL is een compacte en krachtige staafmixer met unieke Speed Touch bediening. Hoe harder je drukt, hoe hoger de snelheid. Het rubberen handvat met daarin de speed touch knop ligt ergonomisch zeer goed in één hand. Daarnaast is de snelheid makkelijk af te lezen door de blauwe indicatielampjes bovenop het handvat.
De meegeleverde accessoires maken deze staafmixer multifunctioneel. De roestvrijstalen staafmixer met zes messen pureert soepen en fruithapjes zeer glad. Met de klopper maak je in een handomdraai luchtige slagroom. In de ruime maatbeker van 0,8 liter kan je heerlijke zelfgemaakte mayonaise maken en met de hakmolen hak je snel kruiden of ui fijn.
Alle losse onderdelen van de staafmixerset, behalve de kop zelf, zijn geschikt voor de vaatwasser en kunnen dus heel gemakkelijk worden schoongemaakt. De handige standaard zorgt ervoor dat je alles netjes bij elkaar kan opbergen en op je aanrecht kan plaatsen. Heel handig als je even snel iets wilt pureren, kloppen of mixen.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen