Zoeken...
Uitgelicht
home > Vivolanda

Beoordelen

Philips Azur Performer Plus Stoomstrijkijzer GC4527/00 Stoomstrijkijzer
Het Philips-stoomstrijkijzer Azus Performer Plus combineert krachtige prestaties met optimaal gebruiksgemak. Met de automatische stoomregelaar hoeft je je geen zorgen meer te maken over de juiste hoeveelheid stoom. Je hoeft alleen maar de temperatuur te selecteren voor het kledingstuk dat je wilt gaan strijken.
De voorkant van de Philips Azur Performer is in 3 opzichten bijzonder: deze is spits, heeft een speciale uitsparing voor knopen en een slank ontwerp. De Triple Precision-voorkant maakt het mogelijk om zelfs de lastigste plekken te strijken, zoals rond knopen en tussen plooien.

Het strijkijzer heeft een optimaal gewicht zodat je hem beter kan manoeuvreren, waardoor strijken plezieriger wordt en je het strijkijzer moeiteloos tijdens het strijken op de steun kan plaatsen. Het speciaal ontworpen en ingebouwde kalkreservoir verzamelt kalkdeeltjes terwijl je strijkt. Tijdens het Self Clean-proces wordt de kalk uit het strijkijzer gespoeld om consistente strijkprestaties te garanderen, dag na dag.
De zelfreinigende functie van de zoolplaat voert zelfs de meest hardnekkige kalkaanslag af naar het kalkreservoir. Een schone zoolplaat verbetert de stoomprestaties en de strijkresultaten.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen