Zoeken...
Uitgelicht
home > Vivolanda

Beoordelen

Beko GN 162430 X Side-by-Side
De Beko GN 162430 X is een zeer zuinige koelkast met energie efficiëntie klasse A++, hierdoor verbruikt hij 30% minder energie dan een identiek apparaat met energieklasse A. Door de Inverter-compressor past de koelkast zich aan aan de situatie, wanneer de deur wordt geopend gaat hij extra koelen zodat er minder temperatuurvariaties zijn. Dankzij de ventilator wordt de koude lucht gelijkmatiger verdeeld in de koelkast. Dit resulteert in een betere koelprestatie. De NeoFrost dubbele koeltechnologie en het actieve geurfilter zorgen er tevens voor dat er geen geurtransfer ontstaat tussen de koelkast en het vriesvak en dat ongewenste geuren worden geëlimineerd. De ionisator zorgt voor negatieve ion-emissies die bacteriën en andere moleculen die onaangename geurtjes veroorzaken verwijderen.

Dankzij EverFresh+ technologie blijven jouw verse groenten en fruit tot 30 dagen lang knapperig en smakelijk, zodat je voor een maand lang ingrediënten voor gezond zelfgemaakt eten kunt bewaren. Tevens beschikt het koelgedeelte over Active Fresh Blue Light-technologie welke de intensiteit van vitamine C beschermt, evenals de smaak van je groeten en fruit. Het Active Fresh Blue Light in de groentelade van de koelkast helpt de fotosynthese van het fruit en de groente te laten voortduren, dit betekent dat het fruit en de groente tot 30% beter behouden blijven.

Door de efficiënte LED-verlichting langs het plafond en de zijkanten van de koelkast is elk schap afzonderlijk verlicht en wordt het je gemakkelijk gemaakt je volgende culinaire creatie te bereiden. Door de handige ijsmachine heb je altijd ijsblokjes tot je beschikking, tevens heeft de GN 162430 X een mini-bar compartiment; dit biedt je de mogelijkheid vaak verbruikte etenswaren en dranken eenvoudig uit de koelkast te halen zonder de deur te openen.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen