Zoeken...
Uitgelicht
home > Vivolanda

Beoordelen

AEG Lavamat L8FB96ES Wasmachine
Jouw favoriete kleding moet behoedzaam worden behandeld om zo lang mogelijk mooi te blijven, hoe vaak je het ook draagt. Voor de eerste keer ooit garandeert de ÖKOMix-technologie in wasmachines van AEG dat iedere vezel wordt gewassen en verzorgd, zelfs in kortere cycli. Iedere draad. Ieder stiksel. Vakkundig beschermd.
In een traditionele wasmachine bereikt wasverzachter minder dan een derde van de vezels. Dankzij de ÖKOMix-technologie worden wasmiddel en wasverzachter vooraf vermengd met water zodat ze volledig worden opgelost en geactiveerd nog voordat ze in de trommel terechtkomen. Het is de eerste technologie voor wasmachines ooit die wasmiddelen en wasverzachters helemaal gelijkmatig verdeelt, zodat ze elke vezel kunnen bereiken, reinigen en verzorgen.
Met ProSense-technologie wordt elke lading automatisch gewogen om het programma op maat af te stemmen - met de minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat. Slijtage wordt verminderd en jouw basics blijven mooi. Bovendien bespaart deze technologie water en energie.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen