Zoeken...
Uitgelicht
home > Vivolanda

Beoordelen

Electrolux Condensdroger EDP2074PEW Condensdroger
Jouw kleding ziet er langer goed uit met de Electrolux FlexCare-condensdroger. Deze droger past de droogtijd en het stroomverbruik aan op elke lading en stopt precies op het juiste moment. Daardoor wordt de was nooit te lang gedroogd, worden stoffen beschermd tegen schade en gaan ze langer mee.

Het intelligente OptiSense-systeem in deze droogautomaat past de droogtijd aan de lading aan, en controleert de vochtigheid, zodat jouw kledingsstukken altijd op efficiënte wijze, maar nooit te lang, worden gedroogd. Je zult nooit meer elektriciteit gebruiken dan noodzakelijk is.

De uitgestelde startfunctie biedt nog meer flexibiliteit, hierdoor kan je ervoor zorgen dat de droger inschakelt en klaar is op de voor jouw geschikte momenten. Om je meer wasflexibiliteit en gebruiksgemak te geven, heeft deze wasdroger een grote laadcapaciteit van 7 kg.

Wil je dat het wasgoed makkelijk is te strijken? De reverserende trommelbeweging voorkomt het inelkaar knopen van wasgoed en kreukvorming.
De omkeerbare deur maakt het laden en leeghalen van de droger makkelijker. Dit kan omdat je het handvat in vier verschillende posities kan plaatsen. Waar je de droger ook plaatst, met deze deur wordt drogen nog handiger.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen