Zoeken...
Uitgelicht
home > Vivolanda

Beoordelen

ASUS ROG Strix XG32VQ Gaming monitor
De ROG Strix XG32VQ is een 32” WQHD gebogen monitor met een verbazingwekkende 144 Hz refresh rate en Adaptive-Synxc (FreeSync) voor extreem vloeiende gameplay zonder tearingeffecten en haperingen. Hij bevat geïntegreerde ASUS Aura Sync-verlichting voor naadloze synchronisatie met andere Aura-geschikte componenten en randapparaten, om een persoonlijk accent toe te voegen aan de gaming-opstelling.

Om perfecte synchronisatie te bereiken, wordt de ROG Strix XG32VQ simpelweg aangesloten op andere randapparatuur door de Aura Sync-software te installeren op laptop of desktop. Geniet van de coolste en meest stijlvolle omgeving voor elke gaming-opstelling, en laat alle lichten pulseren op het ritme van je favoriete muziek of op geluidseffecten uit het spel.

Als uitvloeisel van ROG’s inzet om de beste gaming-ervaringen te creëren, is de ROG Swift XG32VQ voorzien van de ASUS-exclusieve GamePlus-sneltoets, met in-game verbeteringen die helpen om het meeste uit games te halen. Deze functie werd mede ontwikkeld op basis van feedback van professionele gamers, zodat deze hun gaming-vaardigheden kunnen oefenen en verbeteren.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen