Zoeken...
Uitgelicht
home > Vivolanda

Beoordelen

LG GSX961NEAZ Side-by-Side
De LG GSX961NEAZ is een Side-by-Side koelkast en heeft een koelgedeelte met een inhoud van 405 liter en een vriesgedeelte met een inhoud van 196 liter en beschikt over InstaView Door-in-Door technologie. Het stevige spiegelglas van de InstaView Door-in-Door wordt transparant wanneer er twee keer op het raam wordt geklopt. Zo kun je, zonder de deur te openen, zien wat er in de koelkast staat. Daarnaast gaat er minder koude lucht verloren en blijven de opgeslagen producten langer vers.
De dunne ijsmachine in de deur biedt meer opslagruimte in de vriezer en het slim ontworpen wijnrek biedt plaats voor tot wel vier flessen wijn onder optimale temperaturen. De handige opberglade heeft een regelbare temperatuur voor het bewaren van kleinere artikelen, zoals delicatessen, kaas, groente en fruit. Met de FRESHBalancer heb je toegang tot een eenvoudige schakelaar waarmee je groenten en fruit in optimale toestand door de juiste luchtvochtigheid in te stellen.

Met LG Smart ThinQ kun je je koelkast beheren en diagnosticeren met behulp van je smartphone – zelfs als je niet thuis bent. Stel eenvoudig de koelkasttemperatuur in, regel Express Freeze en diagnosticeer je koelkast met een simpele tik op je smartphone.

De LG Inverter Linear Compressor zorgt voor de beste koelprestaties en biedt tot wel 32% energiebesparing, ongekende duurzaamheid en optimale temperatuurregeling, zodat voedsel langer vers blijft.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen