Zoeken...
Uitgelicht
home > Vivolanda

Beoordelen

Whirlpool Vrijstaande bovenlader wasmachine TDLR 70220 Wasmachine
De TDLR 70220 van Whirlpool is een vrijstaande bovenlader wasmachine in een slank model en daarmee de perfecte oplossing voor een kleine ruimte. De wasmachine heeft een royale capaciteit van 7 kg en beschikt over de 6th SENSE technologie. Dit zorgt ervoor dat programma's en instellingen aangepast worden op basis van grootte en belading van de machine. Zo bespaar je tot wel 50% op water, energie en tijd. Door de innovatieve SENSEinverter motor is de machine extra stil, heeft een lange levensduur en is energiezuinig.
De wasmachine beschikt over 14 automatische wasprogramma's, waaronder een snelwasprogramma van 30 minuten, een jeansprogramma en een sportprogramma. De FreshCare mogelijkheid zorgt ervoor dat je kleren fris blijven door ze zachtjes rond te draaien na het einde van het programma. De Colours15'Plus programma zorgt voor ultiem kleurbehoud van je kleding. De centrifugeersnelheid is in te stellen tot 1200 toeren per minuut, maar je kunt het ook volledig uitschakelen. Bovendien kun je het tijdstip instellen waarop je je was wilt doen, bijvoorbeeld 's nachts bij het voordelige elektriciteitstarief.
De wasmachine heeft een elektronisch display en een automatisch veiligheidssysteem, dat storingen in het beginstadium herkent. Verder beschikt de machine over een kinderbeveiliging en een Aquastop waterslangbeveiliging. En met de A+++ energieklasse zorgt de TDLR 70220 voor uitstekende wasresultaten, maar ook voor een zeer efficiënt energieverbruik.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen