Zoeken...
Uitgelicht
home > Vivolanda

Beoordelen

Medion Koel-vriescombinatie MD 37290 Koel-vriescombinatie
De Medion koel-vriescombinatie MD 37290 biedt veel koel- en vriesruimte om te voldoen aan de behoeften van een groot gezin. De koel-vriescombinatie heeft een fraaie hoogwaardige roestvrijstalen look en de inhoud zal je inspireren. De bediening is bijzonder eenvoudig via het praktische touch-display. De koel-vriescombinatie geeft een alarm als je een deur te lang open laat staan.

Met een koelruimte van 222 liter en een vriesgedeelte van 95 liter biedt de Medion koel-vriescombinatie MD 37290 veel ruimte. De koel-vriescombinatie werkt enorm efficiënt en verbruikt met een energie-efficiëntieklasse A++ slechts 237 kWh per jaar.

De koel-vriescombinatie bestaat uit een koelkast boven en een vriezer onder met drie laden. Het koelgedeelte is uitgerust met drie glazen legplanken die in hoogte verstelbaar zijn en één groentelade. De koelruimte is voorzien van verlichting. Door de betere luchtverdeling in de koelkast blijft het vriesgedeelte ijsvrij. Dit bespaart energie en zorgt ervoor dat de laden niet bevriezen en dat je ze op elk gewenst moment eenvoudig kunt openen. De deuren zijn verwisselbaar, zodat hij op elke plek in de keuken geplaatst kan worden en stelvoetjes zorgen voor extra flexibele plaatsing.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen