Zoeken...
Uitgelicht
home > Vivolanda

Beoordelen

LEGO The Movie 2 - Emmets en Benny's bouw- en reparatiewerkplaats Constructiespeelgoed
Bereid je voor op een ruimteavontuur met The LEGO Movie 2 Emmets en Benny's bouw- en reparatiewerkplaats! Gebruik de gereedschappen om Benny's ruimteschip en Emmets vluchtbuggy te repareren. Tank de voertuigen vol en lanceer ze. En als je nieuwe planeten ontdekt, kun je ze verkennen met de buggy van het ruimteschip.

Geef je kind een buitenaardse bouwervaring met deze LEGO 4+ leerset, die speciaal ontworpen is zodat kleuters en jonge kinderen er leuk en gemakkelijk mee kunnen spelen. De set omvat LEGO Benny's ruimteschip, Emmets vluchtbuggy en een speciale startsteen-bouwplaat. Het ruimteschip heeft een cockpit met daarin plaats voor één minifiguur, uitvouwbare boosters en een afneembare ruimtebuggy. Emmets vluchtbuggy heeft een zitplaats voor één minifiguur en een vlamuitlaatelement.

De bijgesloten eenvoudige bouw- en speelgids helpt ook jouw kleine meesterbouwer het doel van de bouwinstructies te begrijpen en stimuleert de verbeelding en het vertrouwen voor de perfecte start van het bouwen met LEGO stenen. Deze kleine LEGO astronautenspeelset is inclusief twee minifiguren, een bouwbaar benzinestation en een gereedschapskarretje met daarin allerlei verschillende gereedschappen voor eindeloze speelmogelijkheden.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen