Zoeken...
Uitgelicht
home > Vivolanda

Beoordelen

Apple iPad Air (2020) 10.9" WiFi + Cellular (MYGY2NF/A) Tablet-pc
Met de 4e generatie iPad Air (2020) 10.9" WiFi + Cellular (MYGY2NF/A) doe je meer dan met een computer, op nog simpelere manieren. En dankzij een groot aantal features en mogelijkheden is hij buitengewoon veelzijdig.
Met de A14 Bionic-chip heb je alle power om je grootste ideeën tot leven te laten komen. Maak een 4K‑video en bewerk hem direct op je iPad Air. En met de verbeterde graphics en machine learning van de A14 Bionic-chip heb je nieuwe creatieve mogelijkheden als het gaat om fotobewerking, muziekproductie en nog veel meer.

iPad Air is de ideale manier om verbonden te blijven met wifi en 4G LTE Advanced. Start een groepsgesprek in FaceTime, doe mee aan een videovergadering of begin waar je maar wilt aan een groepsproject met vrienden of klasgenoten. Dankzij de geavanceerde camera's en microfoons komen gezichten en stemmen glashelder door. iPad Air is voorzien van supersnelle wifi 6 en met 4G LTE Advanced ben je ook verbonden als er geen wifi in de buurt is.

Dankzij de geweldige graphics van de A14 Bionic-chip en het adembenemende display van iPad Air ga je helemaal op in al je entertainment. Kijk films op het prachtige Liquid Retina-display met brede kleur­weergave (P3) en geniet van indrukwekkende audio met de stereo­speakers in liggende oriëntatie. Of speel games met graphics van console­kwaliteit, waarbij je zelfs een controller kunt aansluiten.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen