Zoeken...
Uitgelicht
home > Vivolanda

Beoordelen

Sharkoon Switch Set Gateron PRO Yellow Keyboard switches
Lineaire switches worden gekenmerkt door hun gladde, geleidelijke beweging als ze worden gebruikt. Ze kunnen ongehinderd worden ingedrukt, zonder klikgeluid en haptische feedback zoals bij tactiele switches of switches met klik. Ze zijn daardoor met name interessant voor gamers, maar ook voor alle gebruikers die de voorkeur geven aan switches zonder klikgeluid.

De in de fabriek geoliede Sharkoon Gateron PRO Yellow-switches zijn gericht op gamers en iedereen die liever geen haptische feedback, tactiele feedback of harde klikgeluiden hebben als ze worden gebruikt. Door de gebruikskracht van 50 gram is een bewuste bediening van de switches mogelijk. De 2 millimeter naar het schakelpunt maken snelle reacties mogelijk.

Alle switches hebben drie pinnen voor een uitgebreide compatibiliteit. Ze zijn ook compatibel met commercieel verkrijgbare keycaps. Met 35 switches per pakket is voor elk formaat toetsenbord het juiste aantal switches voorhanden, waarbij er enkele -overblijven voor als je ooit eentje mocht willen vervangen.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen