Zoeken...
Uitgelicht
home > Vivolanda

Beoordelen

LEGO Jurassic World - T. rex & Atrociraptor dinosaurus ontsnapping Constructiespeelgoed
Ben je klaar voor wat dinodrama? Met deze speelset die is geïnspireerd op de film Jurassic World Dominion bouw je een markt met een verblijf voor de T. rex en een Big Rig Truck met een kooi om de Atrociraptor in te vervoeren. Speel vervolgens je eigen spannende verhalen met minifiguren van Owen Grady, Claire Dearing, Rainn Delacourt en Soyona Santos, plus 2 verdovingsgeweren om die dinosaurussen wat te kalmeren!

Fans kunnen met deze T. rex & Atrociraptor dinosaurus ontsnapping (76948) speelset spannende actie uit de film Jurassic World Dominion naspelen. Deze set is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar en bevat een bouwbare markt en een Big Rig Truck, plus figuren van een Atrociraptor en T. rex. De markt bevat een verblijf voor een T. rex met een uitbreekfunctie en de truck biedt ruimte aan 2 Atrociraptors (een tweede Atrociraptor is te vinden in set 76945).

Rollenspelplezier
Inclusief 4 minifiguren van Owen Grady, Claire Dearing, Rainn Delacourt en Soyona Santos, plus 2 verdovingsgeweren voor creatief speelplezier. Stapsgewijze instructies zijn inbegrepen zodat zelfs beginnende LEGO® bouwers vol vertrouwen kunnen gaan bouwen. De set kan worden gecombineerd met Atrociraptor dinosaurus motorachtervolging (76945) voor extra speelplezier.

Dinopret!
Het LEGO Jurassic World assortiment bestaat uit sets voor alle leeftijden met gegoten, bouwbare dinosaurusfiguren, minifiguren, indrukwekkende gebouwen en coole voertuigen om mee te spelen en neer te zetten.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen