Zoeken...
Uitgelicht
home > Vivolanda

Beoordelen

LEGO Jurassic World - T. rex dinosaurus ontsnapping Constructiespeelgoed
Jonge kinderen die gek zijn op dino's en coole voertuigen zullen het geweldig vinden te leren bouwen met deze LEGO® Jurassic World T. rex dinosaurus ontsnapping (76944) speelset voor kinderen vanaf 4 jaar. De set bestaat uit een vliegveld met helikopterplatform, garage, helikopter, buggy en een hek dat in kan storten, plus een beweegbare T. rex figuur. Er zijn ook 3 minifiguren – Owen Grady, Zia Rodriguez en een wildbeschermer – met leuke accessoires zoals een dinosaurusei en walkietalkie voor urenlang fantasierijk speelplezier.

Eenvoudige instructies
De duidelijke instructies met afbeeldingen zijn ideaal voor kinderen die net leren lezen. De interactieve digitale instructies, beschikbaar in de gratis LEGO Bouwinstructies app, maakt het bouwen van de modellen extra leuk.

Plezier voor de hele familie
LEGO 4+ bouwspeelgoed is een ideaal cadeau om jonge kinderen kennis te laten maken met de wereld van hun favoriete personages uit films, van de tv en alledaagse helden. De sets bevatten modellen met startstenen, zodat beginners met een klein beetje hulp van een volwassenen of oudere broer of zus de set kunnen bouwen.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen