Beoordelen
Krachtige AllBrine
Met Allbrine brengen we een oude conserveermethode (het pekelen) naar de moderne barbecuekeuken. Met AllBrine optimaliseer je de smaak, malsheid, sappigheid en structuur van je barbecueproduct.
AllBrine No.1
Grate Goods AllBrine No.1 bevat zeezout, suiker, kruiden en specerijen en de klassieke smaakmakers wortel, ui, prei en selderij.
Smaakwijzer
Allbrine No.1 is geschikt voor vis, vlees, gevogelte, en groenten. Geeft extra smaak aan steak, gerookte zalm, wild, kip, gevogelte, runder brisket, rookvlees, pulled pork en ribs.
Bereiding
AllBrine No.1 kan zowel droog als nat worden gebruikt:
Droge bereiding
Droog pekelen is geschikt om vocht aan het product te onttrekken. Breng de AllBrine No.1 ongeveer 30 tot 90 minuten voor bereiding aan op het product en laat dit intrekken. Verwijder de overtollige AllBrine voor het barbecuen.
Natte bereiding
Nat pekelen is geschikt om vocht aan het product toe te voegen. Nat pekelen kan op twee manieren:
- NAT PEKELEN IN EEN ZOUTBAD
Los 100 gram AllBrine No.1 op in 1 liter warm water en laat dit afkoelen tot 1°C - 7°C voor gebruik. Vervolgens kun je vlees, vis, gevogelte en groente in de milde pekel leggen om dit - afhankelijk van het soort product en de omvang - een paar uur tot een paar dagen te laten intrekken. Gemiddeld zal Allbrine No.1 een centimeter per dag in het product trekken. - NAT PEKELEN DOOR TE INJECTEREN
Om het pekelen te versnellen en om ervoor te zorgen dat alle smaken extra goed in de structuur van vlees, vis en groente doordringt is het ook mogelijk om deze vloeibare Allbrine No.1 in het product te injecteren. Hiervoor is een speciale Grate Goods injector verkrijgbaar waarmee je de AllBrine No.1 snel en eenvoudig over je product verdeelt.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.