Zoeken...
Uitgelicht
home > Vivolanda

Beoordelen

GP Batteries Lithium CR123A (070CR123AEC4), 4 stuks Batterij
Hoeveel smart home producten gebruik jij intussen? Ze zijn ongetwijfeld niet meer op een hand te tellen. Wie verzot is op slimmigheid in huis, kiest vast en zeker voor slimme krachtbronnen. Zoals de CR123A batterij van GP.

Uithoudingsvermogen kenmerkt CR123A.
Lithium batterijen van GP staan bekend om hun hoge energiedichtheid. Dat zorgt voor langdurige power en uitstekende prestaties. De CR123A is een perfecte batterij voor draadloze alarmsensoren, rookmelders, analoge en LED-zaklampen en AED-apparatuur.

Betrouwbaar en betaalbaar: de CR123A 3V batterij.
Of een CR123A Lithium batterij ook de juiste batterij is voor je fotocamera? Bingo! Een CR123A 3V levert drie volt en is geschikt voor camera’s en flitsers. Een uiterst veelzijdige batterij, die even betrouwbaar is als betaalbaar. De beste keuze in afstandsbedieningen, alarmsystemen, klokken, radio’s en nog veel meer.

CR123A Lithium batterij presteert in kou en hitte.
Comfort en veiligheid, daar draait het toch om in huis? GP laat met zijn reeks Lithium batterijen al je Smart Home en Home Security apparaten uitstekend presteren. Gebruik bij extreme temperaturen zal nooit een issue zijn. De deugdelijke werking is getest en gegarandeerd bij temperaturen van -40 tot +60°C. De afmetingen bedragen 17 mm bij 34,5 mm (diameter en hoogte). Bewaard in een gesloten verpakking zijn de batterijen tot 10 jaar houdbaar. De batterij is uitwisselbaar met merken met de codering: DL123A, CR-123A, EL123AP of CR17345.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen