Zoeken...
Uitgelicht
home > Vivolanda

Beoordelen

Canon i-SENSYS MF237W All-in-one printer
De Canon i-SENSYS MF237W is een zwart-wit netwerklaserprinter die alles levert wat een klein kantoor nodig heeft: printen, kopiëren, scannen en faxen vanaf pc's, smartphones en tablets.
Als je een klein bedrijf hebt of vanuit een kantoor aan huis werkt, zal je blij zijn met de snelle en betrouwbare zwart-wit printkwaliteit, het touchscreen en de mogelijkheden om te printen, kopiëren, scannen en faxen.

Vraag informatie over de printer op, wijzig netwerkinstellingen, stel het adresboek in en controleer het tonerniveau via de externe gebruikersinterface (RUI).
Met de ECO-rapporten van de printer kan je eenvoudig het gebruik controleren en bijhouden, terwijl de instelling voor automatisch uitschakelen en een lager energieverbruik ervoor zorgen dat je jouw CO2-voetafdruk tot het minimum beperkt.

Met Quick First Print wordt de printer in een mum van tijd uit de slaapstand gehaald en het printen gestart, terwijl de hoge 23 ppm printsnelheid ervoor zorgt dat de productiviteit op jouw kantoor hoog blijft.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen