Zoeken...
Uitgelicht
home > Vivolanda

Beoordelen

Wacom Intuos Pro M Tekentablet
De innovatieve Wacom Intuos Pro pentablet combineert de beste penmogelijkheden van Wacom met intuïtieve multi-touch gebaren. U kunt de beste professionele resultaten bereiken met de precisie en controle die u verwacht van professionele software. Ontworpen voor creatief werk en biedt een natuurlijke en intuïtieve ervaring die uw creatieve mogelijkheden vergroot.
Met 8192 niveaus pendrukgevoeligheid en kantelherkenning zijn de nauwkeurigheid en precisie mogelijk van traditionele penselen, pennen en stiften. Met multi-touch gebaren wordt werk intuïtief geplaatst en doorgebladerd.
Haal het meeste uit uw creatieve software met uw favoriete voorgeselecteerde snelkoppelingen. De Intuos Pro detecteert zelfs de software die u gebruikt en geeft de beste selecties aan. Snel toegang tot al uw snelkoppelingen via de aanpasbare ExpressKeys en Touch Ring. Werk geconcentreerd met het Express View-display en Taartmenu. Ontdek intuïtieve navigatie via aanraakbediening: pan, zoom, draai en navigeer op natuurlijke wijze met gebaren of maak uw eigen multi-touch snelkoppelingen.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen