Zoeken...
Uitgelicht
home > Vivolanda

Beoordelen

Princess 182021 Digitale Aerofryer XL

De Princess 182021 Digitale Aerofryer XL is ideaal om voor je hele gezin gezond te frituren, bakken, grillen, braden en roosteren. Met zijn inhoud van 3,2 liter kan je vijf porties frietjes tegelijkertijd lekker krokant bakken. Dankzij het digitale display en de zeven voorgeprogrammeerde programma’s is eten bereiden in de Princess digitale Aerofryer XL snel en makkelijk. De ideale hetelichtfriteuse voor de drukke avonden wanneer je toch iets gezonds op tafel wilt zetten.

Gezonder koken, bakken en braden met heteluchttechnologie
De Princess Digitale Aerofryer XL combineert hete, circulerende lucht met de perfecte baktemperatuur zodat je met één apparaat kan frituren, bakken, grillen, braden en roosteren. Door deze High Speed Air Convention Technology is er geen olie nodig en is eten bereiden vrijwel reukloos. Naast zeven voorgeprogrammeerde temperaturen is het ook mogelijk om zelf de temperatuur in te stellen van 80 tot 200 graden voor het perfecte resultaat. Zo kan je ook gehaktballetjes, afbakbroodjes en quiches bakken in de Aerofryer.

Voorgeprogrammeerde instellingen
Dankzij de handige voorgeprogrammeerde instellingen selecteer je eenvoudig de juiste temperatuur en baktijd van verschillende producten. De Princess Aerofryer XL heeft zeven voorgeprogrammeerde programma’s voor frietjes, vlees, kip, rundvlees, vis, garnalen en cake. Gebruik hem dus niet alleen voor frietjes, maar ook voor het gezonder bereiden van vlees en vis.

Makkelijk in gebruik
Het digitale touch display van de Princess Aerofryer XL maakt het selecteren van de juiste temperatuur en het juiste programma zeer eenvoudig. Door de instelbare timer en de overhittingsbeveiliging is de Princess Aerofryer makkelijk en veilig te gebruiken. De uitneembare mand maakt het serveren gemakkelijk en kan bovendien in de vaatwasser. Zo wordt het schoonmaken van de Aerofryer XL een eitje.

Multifunctionele mogelijkheden
Met de Aerofryer XL kan je niet alleen frituren, maar ook bakken, braden, grillen en roosteren. Bak lekkere cupcakes als traktatie of gril een stuk vlees of vis heerlijk mals. Rooster ook eens groenten met het gratis bijgeleverde grillrekje. Een bakvorm met een diameter van 18 cm past precies in de lade. Zelfs appeltaart is dus geen probleem. Geen nare luchtjes of stapels afwas meer, maar gemakkelijk en gezond koken voor elke dag.

Hetelucht in plaats van olie
Door de circulerende hete lucht is er weinig tot geen olie meer nodig bij het bereiden van friet, vlees, vis en groenten. Het wordt wel aangeraden om aan verse aardappels een lepeltje olie toe te voegen voor een krokant korstje. Daarnaast is de Princess Aerofryer XL ook handig om gerechten op te warmen zonder dat ze uitdrogen, zoals in de magnetron. De heteluchtfriteuse is veilig in gebruik dankzij het cool touch handvat, zodat je altijd veilig de binnenpan kan uitnemen.

Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen