Zoeken...
Uitgelicht
home > Vivolanda

Beoordelen

Samsung LS27R650FDU Ledmonitor
De Samsung LS27R650FDU is een 27" business monitor met een minimalistisch ontwerp. Dankzij de super smalle randen, komt het beeld volledig tot zijn recht en neem je haast geen onderbreking waar bij een opstelling van twee monitoren. Je ziet nu meer in één oogopslag, zonder afleiding, en je hebt minder schermtijd nodig om je to-dolijst af te vinken. Het IPS-scherm behoudt de levendigheid van de kleuren en de helderheid op elke centimeter van het scherm. Het is prettig werken op deze monitor, en dat komt de productiviteit ten goede. Vanuit een hoek van 178˚, in alle richtingen, worden tinten en nuances correct weergegeven, zonder kleurverloop.

Op welke manier je ook wilt verbinden, de reeks van poorten creëert de ultieme connectiviteit die nodig is voor de moderne werkplek. Verbind al je apparaten, zoals laptops, desktops en tablets, en verbind je USB-hub met de USB 3.0-poort voor eenvoudige toegang tot kleine of persoonlijke electronica.

De geavanceerde oogcomforttechnologie zorgt voor een grotere productiviteit: je krijgt geen last van je ogen en kunt geconcentreerder werken. Flicker Free-technologie voorkomt het vermoeiende en irritante geknipper van het beeldscherm en Eye Saver Mode minimaliseert blauw licht.

Superieur ontwerp voor ultieme prestaties en dagelijkse veelzijdigheid. Bekijk je werk zoals jij dat prettig vindt met de in hoogte verstelbare monitor die draait, voor- of achterover helt, en zwenkt. Het strakke, minimalistische ontwerp vormt een stijlvol element in je kantoor en is VESA-compatibel voor eenvoudige installatie.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen