Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

Braun CaféHouse PurAroma Deluxe KF 570/1
CaféHouse PurAroma Deluxe KF570/1
CaféHouse koffiezetapparaten voor de echte koffie thuiservaring.

Puur genieten met de KF570/1 CaféHouse PurAroma Deluxe
Een koffiezetter met een tijdloos ontwerp, RVS zwenkfilter en gebruiksvriendelijke functies. De KF570/1 biedt u niet alleen kwaliteit, maar ook een puur koffiearoma. Met extra gebruiksvriendelijke functies zoals de automatische uitschakeling en een elegante uitstraling geeft de KF570/1 koffiezetter u een gevoel van luxe in uw eigen keuken.

Gebruiksvriendelijk koffiezetter
De KF570/1 is zeer gebruiksvriendelijk door de filterloslaatknop, uitneembare filterhouder, groot indicatielampje en een duidelijke waterniveau aanduiding. Ook schenkt u de koffie met het grootste gemak door het open soft touch handvat en de druppelstop.

Puur koffiearoma met de KF570/1
Het geïntegreerde OptiBrew systeem zorgt voor een optimale afstemming van de doorlooptijd en koffietemperatuur, zodat u kunt genieten van een perfecte koffiesmaak. Daarnaast filtert het PureAqua systeem van deze koffiezetter uw kraanwater en zorgt het voor een extra puur koffiearoma. Koffie zoals koffie moet zijn!

Auto-off
Het CaféHouse PurAroma Deluxe KF570/1 koffiezetapparaat is voorzien van een automatische uitschakeling. Deze functie zorgt ervoor dat de koffiezetapparaat automatisch wordt uitgeschakeld na 40 minuten.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen