Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

Tristar BL-4475 Draagbare mini blender Blender
Ben jij altijd on the go, maar wil je wel gezonde smoothies blijven drinken? Dan is de Tristar BL-4475 Draagbare mini blender écht iets voor jou! Deze draagbare blender is perfect om mee te nemen. Dankzij de ingebouwde batterij maak je de lekkerste verse smoothies en shakes, waar je maar wilt! De beker heeft een capaciteit van 400 ml en is BPA-vrij. Daarnaast kun je hem gemakkelijk opladen via USB, aan je laptop in de trein of in de auto.

Smoothies on the go
Met de Draagbare mini blender kun je nu overal genieten van een verse smoothie. Doe ’s ochtends wat fruit en groenten met yoghurt of sap in de beker, sluit de deksel en vertrek richting school, je werk of bijvoorbeeld de sportschool. Middels de draaghendel is hij makkelijk mee te nemen. Wanneer je wil gaan genieten van de smoothie, kun je de hem blenden met één druk op de knop! Door het gebruik van de Tristar mini blender ben je ook nog eens milieubewust bezig. Zo hoef je geen smoothies in plastic wegwerpflesjes te kopen in de supermarkt.

Hoogwaardige tritan beker
De mini blender is gemaakt van hoogwaardig BPA vrij tritan en is voorzien van 2 messen van roestvrij staal. De Lithium batterij heeft een capaciteit van 1600 mAh en heeft een vermogen van 50W. Hierdoor kun je gemakkelijk verschillende soorten fruit en groenten blenden.

Eenvoudig te reinigen
De Tristar Draagbare mini blender kun je helemaal uit elkaar halen waardoor je de onderdelen van de blender grondig kunt reinigen. Een andere manier om de blender heel gemakkelijk en snel te reinigen, is door warm water in de blender te doen met een druppel afwasmiddel. Je laat de blender eventjes draaien en hij is direct schoon!
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen