Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

Princess 103070 Dinner4all Circle Grillplaat
Met de Princess 103070 Dinner4All Circle kan je altijd gezellig met zijn allen aan tafel koken en eten! Dankzij de innovatieve samenstelling, waarbij ieder zijn eigen bakplaatje heeft, voorkom je dat smaken en allergenen zich mengen. Zo kan je zelf met voedselintoleranties of allergieën gezellig samen eten. Creëer op ieder gewenst moment een unieke funcooking ervaring!

Samen maar toch individueel bakken
De Princess Dinner4All Circle bestaat uit een centrale unit met een aardewerken serveerschaal en vier losse bakplaatjes. Op deze manier bereid je zelf je eigen eten zonder dat smaken of sappen door elkaar gaan lopen. Je kan ervoor kiezen om de bakplaatjes rondom het middenstuk te plaatsen, of om ze voor je eigen bord neer te zetten. Dit maakt het ook leuk voor kinderen omdat zij nu gemakkelijk zelf hun eigen vlees, vis of groente kunnen baken, zonder over de tafel te hoeven reiken. De Dinner4All Circle is uitermate geschikt voor gezinnen waarbij iemand vegetarisch is of een voedselallergie heeft en door het gebruiksgemak is samen gourmetten nu nog gezelliger!

Centrale unit ook te gebruiken als serveerschaal
In de centrale unit kan je vier bakplaatjes aansluiten op het centrale stekkerblok en vanuit hier hoef je vervolgens maar een stekker aan te sluiten op een stopcontact. Dankzij de snoerlengte van twee meter heb je zelfs geen verlengkabel nodig. Het middenstuk kan afgedekt worden met de aardenwerken serveerschaal. Plaats hier je vlees, vis of groenten op en kies zelf je favoriete combinaties.

Geschikt voor ieder moment
De Dinner4All Circle bakplaat van Princess is niet alleen geschikt om tijdens de feestdagen uit de kast halen maar kan eigenlijk op ieder moment gebruikt worden. Wat dacht je van een heerlijke zomerse avond met vrienden in de tuin of op het balkon? Deze Dinner4All is zelfs geschikt om mee te nemen naar de camping, omdat hij maar 4 x 250 W aan stroom verbruikt!

Makkelijk schoon te maken
De antiaanbaklaag op de bakplaten maakt het gebruik van boter of olie overbodig en zorgt ervoor dat er geen etensresten aanbakken. Zo zijn de bakplaatjes eenvoudig te reinigen door ze eerst af te nemen met keukenpapier en daarna schoon te maken met een natte doek.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen