Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

Princess 162635 Raclette 8 Stone and Grill Deluxe Gourmetstel
De stijlvolle 162635 Raclette 8 Stone and Grill Deluxe van Princess is geschikt voor acht personen en beschikt over een thermostaat waarmee je de temperatuur eenvoudig aanpast. Voor zowel de steengrill als de aluminium grill is geen olie of boter nodig om te bakken. De hitte van de platen en de antiaanbaklagen zorgen ervoor dat de gerechtjes snel garen zonder aan te bakken. Dankzij de combinatie van een omkeerbare aluminium grillplaat, een omkeerbare stenen grillplaat en de acht pannetjes, zijn de mogelijkheden eindeloos.

De 162635 Raclette 8 Stone and Grill Deluxe heeft een roestvrijstalen behuizing en past bij ieder interieur. Door de antislipvoeten blijft deze stevig staan. Dankzij het snoer van 2 meter plaats je de gourmet gemakkelijk op de gewenste plek op tafel. De thermostaat met lichtring stel je eenvoudig in naar de gewenste temperatuur. Dankzij het vermogen van 1400 watt wordt deze grill in korte tijd snel heet. Door de cool touch handvatten blijven de handvatten koel, waardoor je de pannetjes gewoon kunt vastpakken en verplaatsen tijdens het bakken.

Met twee bakplaten van 21 x 21 cm (steen en aluminium) en acht pannetjes kun je met de Raclette 8 Stone and Grill Deluxe gemakkelijk genieten met meerdere personen. Het totale bakoppervlak is 21 x 42 cm en biedt daarom genoeg mogelijkheden om voor ieder wat wils erop te leggen. Wil je jouw pannetje even niet gebruiken? Parkeer je pannetje dan letterlijk in het parkeerdek, om onhandige situaties te voorkomen.

De steengrill en aluminium grill zijn dankzij de antiaanbaklaag eenvoudig schoon te maken na het grillen en gourmetten. De omkeerbare platen haal je gemakkelijk van de gourmet af om ze vervolgens weer schoon te krijgen. Door de RVS behuizing is de buitenkant van de Raclette 8 Stone and Grill Deluxe zelf ook gemakkelijk schoon te krijgen. Gebruik hiervoor een afwasborstel, vochtige doek en zeepsop.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen