Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

Xiaomi Mi Band 4 Fitnesstracker
De Mi Band 4 beschikt over een nieuw volledig 2,5-D glas aanraakscherm met anti-fingerprint coating, hierdoor is de voorkant van de Mi Band 4 sterk en bestand tegen krassen. Op het AMOLED-kleurenbeeldscherm met een resolutie van 120 x 240 pixels is alle informatie duidelijk zichtbaar. Het scherm heeft een helderheid tot 400 cd/m² (nits) waardoor je alles makkelijk kan aflezen. Binnenkomende meldingen, de tijd, het aantal stappen die je gezet heb en berichten en mails worden duidelijk weergegeven op het scherm.

Natuurlijk registreert de tracker de genomen stappen, calorieën en heeft functies zoals trainingsprofielen, het meten van de hartslag of het monitoren van de slaap, wat je dan in de handige app kan bestuderen.
De Mi Band 4 is waterdicht tot 50 meter en kan zonder aarzeling worden gedragen tijdens het zwemmen of in het zwembad terwijl ook de activiteiten daar worden vastgelegd. De ingebouwde, oplaadbare batterij is ook groter en kan bij normaal gebruik tot 20 dagen meegaan - waardoor permanent opladen niet meer nodig is.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen