Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

High Peak Tessin 4 tent Tent
De Tessin 4 tent van High Peak is een familietent met een bekende koepelvorm die accommodatie biedt aan maximaal vier personen. Ideaal voor beginnende kampeerders, jonge gezinnen en weekenduitstapjes met vrienden. De veranda dient als woongedeelte en bergruimte voor de kampeeruitrusting. Het heeft twee ingangen voor een flexibele opening en meer bewegingsvrijheid.

De gaasingang houdt vervelend ongedierte buiten en kan gemakkelijk van binnenuit worden bediend, afhankelijk van het klimaat. Transparante folieramen zorgen voor licht in de tent. Permanente ventilatie zorgt voor een goede nachtrust en dient altijd open te staan. Twee permanente ventilatiesystemen zorgen voor ventilatie van de binnentent als het Vario Vent Control System gesloten is.

De tent heeft binnenzakken voor spullen en een lamphouder voor een kampeerlamp. De naden zijn afgedicht met waterdichte naadtape voor een betere weerstand tegen scheuren van de naden. De afdekking kan eenvoudig in een zak worden opgeborgen. Lastig oprollen behoort tot het verleden. De zeer stabiele 5 mm stalen haringen zullen ook op een harde ondergrond niet buigen.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen