Zoeken...
Uitgelicht
home > Arlo

Beoordelen

Arlo Essential Doorbell & Chime Bundle Deurbel
Deze Arlo Essential Doorbell & Chime Bundle bestaat uit, zoals de titel min of meer al omschrijft, zowel de Arlo Essential Wire-Free Video Doorbell en de Arlo Chime 2 luidspreker. Met de Arlo Essential Video Doorbell krijg je meldingen wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Met een 180-graden gezichtshoek, welke geoptimaliseerd is voor plaatsing bij de voordeur, en met een 1:1 beeldverhouding kan de Arlo Essential Video Doorbell een persoon van top tot teen (of een pakket op de vloer) vastleggen, óók bij weinig licht.

De tweeweg audio kan worden gebruikt om met bezoekers te praten. Ben je niet thuis? Dan kan een vooraf opgenomen antwoordbericht worden afgespeeld. De Essential Video Doorbell kan dankzij de oplaadbare batterij en weerbestendigheid flexibel worden geplaatst. Hij kan ook worden aangesloten op een bestaande kabel. Hiervoor is een spanning tussen 8 - 24 V AC vereist. Maak rechtstreeks verbinding met je Wi-Fi netwerk om de deurbel te kunnen bedienen vanaf je smartphone.

De Arlo Chime 2 die in de bundel is inbegrepen, kan worden gebruikt om een geluid te maken wanneer de knop op de Essential Video Doorbell (bedraad of draadloos) of een wordt ingedrukt. De Arlo Chime 2 kan ook worden ingesteld om geluid te produceren wanneer een afzonderlijke Arlo-camera beweging of geluid detecteert (zoals bijvoorbeeld een alarm).
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen