Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

ASUS PN62-BB5004MDN Barebone
De ASUS Mini PC PN62-BB5004MDN is een ultracompacte barebone computer die krachtige prestaties levert voor een grote verscheidenheid aan thuis- en bedrijfstoepassingen. Met de Intel® 10de generatie Core™ i5-10210U en ondersteuning voor snel 2666MHz SO-DIMM DDR4-geheugen, is de Mini PC PN62 klaar om veeleisende werklasten op zich te nemen. Toch neemt het dankzij het kleine formaat minimale ruimte in op een bureau, wat het geschikt maakt voor toepassingen waar traditionele pc's niet passen, zoals voor digital signage of in een thuisbioscoop.

Wi-Fi 6 netwerkmogelijkheden zorgen voor stabiele, snelle gegevensoverdrachten, zelfs in drukke netwerkomgevingen, en een USB-C-poort met Power Delivery (PD) ondersteunt gegevensoverdracht, stroomvoorziening en DisplayPort-functionaliteit via één kabel. Voor handige spraakbesturing ondersteunt de Mini PC PN62 via dual-array frontmicrofoons ook Microsoft Cortana. Bovendien is hij voorzien van een infrarood (IR) sensor, waarmee je toepassingen via een afstandsbediening kunt bedienen.

Een handig schuivend behuizingsontwerp laat je in twee eenvoudige stappen een M.2 SSD, 2,5” HDD of SSD of geheugen toevoegen of upgraden, met behulp van enkel een schroevendraaier. De ASUS Mini PC PN62-BB5004MDN heeft plaats voor één Intel® Optane™-geheugen of M.2 SSD en een 2,5” HDD, zodat je jouw eigen aangepaste opslagoplossing kan creëren met een balans tussen snelheid en capaciteit. De PN62 is uitgerust met geïntegreerde Intel® UHD Graphics, zodat je kan genieten van video in verbluffende 4K UHD-resolutie. Dankzij de ondersteuning voor dubbele beeldschermen kan je jouw werkruimte uitbreiden over meerdere beeldschermen, voor meer efficiëntie en productiviteit.
De ASUS PN62-BB5004MDN barebone wordt geleverd zonder opslag, geheugen en besturingssyteem.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen