Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

ASUS 15 M509DA-EJ160T Laptop
Of het nu gaat om werk of om spelen, de ASUS 15 M509DA-EJ160T is de instapmodel laptop die krachtige prestaties en meeslepende beelden levert. Zijn NanoEdge-display heeft brede 178° kijkhoeken en een anti-glare coating voor een werkelijk boeiende ervaring. Aan de binnenkant wordt hij gevoed door een AMD Ryzen 3 3200U processor met 8GB RAM, en is hij voorzien van AMD Radeon Vega 3 graphics. Een 256GB PCIe SSD geeft je de perfecte combinatie van opslagcapaciteit en snelle data lees-/schrijfsnelheden.

ASUS SonicMaster is een combinatie van hardware, software en audio tuning, ontworpen met als doel je de allerbeste audio-ervaring te bieden. Een codec van professionele kwaliteit zorgt voor nauwkeurige audiocodering en decodering; terwijl versterkers, grote speakers en resonantiekamers die perfect geschikt zijn voor ASUS M509 zorgen voor een krachtige audiovoorraad en diepere bassen. Extra signaalverwerking en afstemming helpen bij het verfijnen van de kleinste details, het filteren van ruis en het verbeteren van de audio duidelijkheid, zodat je een echt meeslepend geluid krijgt.

ASUS M509 is uitgerust met een omkeerbare USB-C 3.1-poort, met een any-way-up ontwerp dat het aansluiten van apparaten zo eenvoudig mogelijk maakt. Het levert ook gegevensoverdrachtsnelheden tot 10x sneller dan oudere USB 2.0-aansluitingen! Er zijn USB 3.1- en USB 2.0-poorten, HDMI-uitgang en een microSD-kaartlezer, zodat je al je huidige randapparatuur, beeldschermen en projectoren eenvoudig kunt aansluiten zonder gedoe.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen