Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

HP Envy 13-ba0450nd (3K259EA) Laptop
Creëer waar en wanneer je maar wilt met de Envy 13-ba0450nd (3K259EA) en een accu die de hele dag meegaat. Gebruik de geavanceerde privacyfuncties met één druk op de knop, om je creaties veilig te houden totdat je ze met anderen wilt delen.
Zie en voel het vakmanschap dankzij een volledig metalen, hoekig behuizingsontwerp, gepolijste accenten en hoogwaardige en duurzame materialen. Je neemt deze dunne, lichte pc heel gemakkelijk mee, binnenshuis en daarbuiten. Als je je pc overal mee naar toe neemt is het makkelijker dan ooit om productief te blijven en van entertainment te genieten.

Met de krachtige Intel Core i7-10510U processor, genoeg geheugen en een accu die lang meegaat komt je creativiteit tot leven en dat sneller en langer dan ooit.

Kies voor meer ruimte voor je creaties. Dankzij het display met smalle rand aan vier zijden is er meer zichtbare schermruimte. Houd je gesprekken vertrouwelijk met een niet te hacken schuifje voor de webcam en een speciale muteknop voor de microfoon.

Ga de hele dag door zonder op te laden. De batterij gaat tot 10 uur mee, zodat je lang kunt werken en kijken zonder een stopcontact te moeten zoeken.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen