Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

HP Chromebook x360 12b-ca0100nd (8UA34EA) Laptop
Je hebt meer nodig omdat je meer doet. Ontdek de veelzijdigheid van het HP Chromebook x360 12b-ca0100nd (8UA34EA) met een 360°-scharnier dat je steeds kunt aanpassen aan je drukke leven. Deze draagbare computer heeft de performance en features die jij wilt met het beste van Chrome en Android zodat je nog langer plezier hebt van de lange acculevensduur.

Deze Chromebook beschikt over de features en draagbaarheid die je nodig hebt om dingen voor elkaar te krijgen dankzij de Intel® processor[1] en graphics, een design zonder ventilator voor meer rust bij het werken, een naadloos metalen keyboard-deck, USI universele pen-ondersteuning[2] en een accu die lang meegaat.

Een geïntegreerde multimediakaart met een capaciteit van 64GB, biedt betrouwbare flash-gebaseerde opslag voor een gunstige prijs. De afwezigheid van bewegende delen zoals bij een traditionele schijf verkleint de kans op storingen en schade.

Met het ontspiegelde scherm kun je ook in de zon genieten van je favoriete content. Niet-reflecterend en matglanzend betekent minder reflectie als je buiten bent.

Stream 4K-content zonder problemen en speel je favoriete games in 720p zonder aparte grafische kaart. Dankzij de uitstekende grafische prestaties van Intel UHD merk je het verschil bij alles wat je doet.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen