Zoeken...
Uitgelicht
home > Laptops | Multimedia

Beoordelen

ASUS A543UA-DM1866T Laptop
De ASUS A543UA-DM1866T wordt aangedreven door een Intel Core i3-processor met maximaal 8GB geheugen voor soepele en responsieve prestaties. Verder is de A543UA-DM1866T voorzien van een 256GB SSD en Intel HD Graphics 620 grafische chip. Het is de ideale laptop voor dagelijks computergebruik en entertainment.

De ASUS A543UA-DM1866T is stevig gebouwd en weegt slechts 1,9 kg, ideaal als je altijd onderweg bent. Hij heeft een vleugje elegantie dankzij een grijze afwerking die de aandacht trekt en ervoor zorgt dat je je onderscheidt van de massa.

De USB 3.1 Gen 1-poort biedt je hoge snelheden, zodat je een 2GB-film in minder dan 2 seconden naar een USB-stick kunt overbrengen! De ASUS X543 heeft ook standaard USB 2.0-poorten om compatibiliteit met al je USB-apparaten te garanderen. Extra aansluitopties zijn onder meer HDMI-uitvoer, een microSD-kaartlezer en een DVD Super Multi optische disc drive.

De ASUS X543 is voorzien van luidsprekers die elke kubieke millimeter beschikbare ruimte in het chassis maximaliseren om je betere prestaties in de lage frequenties en minder ruis te bieden. De extra grote 19,4 cc kamer biedt een superieure bas en een uitstekende geluidskwaliteit.

ASUS IceCool Technology is een uniek intern ontwerp dat oncomfortabele verwarmingsproblemen aanpakt door warmteopbouw onder de palmsteun te voorkomen. Hierdoor blijft het palmsteunoppervlak tussen 28°C en 35°C - aanzienlijk lager dan de lichaamstemperatuur. Deze exclusieve interne lay-out plaatst warmteproducerende componenten uit de buurt van de gebruiker en in combinatie met de uitzonderlijke koeling van de verwarmingsbuizen en ventilatieopeningen zorgt dit ervoor dat je zelfs na urenlang gebruik comfortabel blijft.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen