Zoeken...
Uitgelicht
home > Laptops | Gaming

Beoordelen

MSI GT83VR 7RF-Titan SLI-268NL Gaming laptop
De GT83VR 7RF-268NL Titan SLI van MSI is een zeer krachtige gaming-notebook. De Titan is gebouwd met prestaties als grootste troef! Hierdoor kan je de notebook overal naartoe nemen zodat je overal klaar bent om te gamen, of dit nu onderweg, thuis of elders is.

De Intel Core i7-7920HQ is een zeer krachtige processor uit de Kaby Lake reeks, hierdoor beschikt de notebook over voldoende rekenkracht terwijl het verbruik laag blijft. In combinatie met twee NVIDIA GeForce GTX 1080 geconfigureerd in SLI, welke beschikt over de Pascal chipset zorgt dit ervoor dat de Titan probleemloos alle hedendaagse games kan spelen. Door deze technologie is de Titan klaar voor Virtual Reality, hierdoor kan je spelletjes ervaren in 360°! Geniet van een ongeëvenaarde game-ervaring waar je echt van kan genieten op het heldere Full HD scherm of via een VR-bril.
Doordat de Titan SLI 4K is uitgerust met twee 512 GB M.2 SSDs geconfigureerd in RAID0 (Super Raid 4), starten Windows en andere programma's op in slechts enkele seconden, verder is er voldoende opslagmogelijkheid op de grote harde schijf van 1 TB.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen