Zoeken...
Uitgelicht
home > Laptops | Gaming

Beoordelen

ALTERNATE Thunderstorm RTX2070-i9-1TBSSD-16G gaming laptop Gaming laptop
Met de Alternate Thunderstorm RTX2070-i9-1TBSSD-16G gaming laptop, haal je een snelle gaming en multimedia notebook in huis die van alle markten thuis is.
Deze notebook wordt geleverd met een mat 17 inch Full HD IPS-scherm. Het matte scherm zorgt ervoor dat werken in de zon prettiger is en je verlost bent van hinderlijke reflecties binnenshuis door lampen en ramen. Het IPS-scherm biedt betere kijkhoeken en een natuurgetrouwere kleurweergave ten opzichte van een standaard scherm. En met een refresh rate van 144Hz voorkom je ook image lag en motion blur.

In de Thunderstorm RTX2070-i9-1TBSSD-16G gaming laptop is verder een Intel Core i9-9980HK aanwezig samen met een Nvidia Geforce RTX 2070. De processor van de 9e generatie Intel Core beschikt over Turbo Boost- en Hyperthreading-technologie, Terwijl de sterke grafische kaart prachtige beelden levert. Voor opslag wordt de notebook geleverd met een supersnelle 1 TB M.2 SSD en een 2 TB harde schijf. En om als gaming laptop er goed uit te zien is er ook een verlicht toetsenbord aanwezig. Het keyboard heeft meerdere zones en laat zich eenvoudig aanpassen in meerdere kleuren tegelijk. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een rood, wit en blauwe zone.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen