Zoeken...
Uitgelicht
home > Laptops | Gaming

Beoordelen

ASUS ROG Strix G15 G512LU-AL017T Gaming laptop
De ROG Strix G15 G512LU-AL017T staat voor een een gestroomlijnd ontwerp en biedt een indrukwekkende ervaring voor serieuze gaming en multitasking. Met de nieuwste 10e generatie Intel Core i7-10750H CPU en een GeForce NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti grafische kaart, biedt hij een hoog FPS-vermogen dat optimaal gebruik maakt van een razendsnelle 144Hz display. Ultrasnelle Wi-Fi 6-connectiviteit en een 512 GB SSD versnellen het werken en spelen.

De intelligente koelfilosofie van ROG combineert de juiste eigenschappen en systeeminstellingen om de beste ervaring voor elke situatie te garanderen. De Strix G verhoogt de prestaties met een hoogwaardige vloeibare metaalverbinding op de CPU en vergroot de goed geventileerde buitenkant met een zelfreinigende thermische module die stof uitstoot om de levensduur te verbeteren. Dubbele n-Blade ventilatoren draaien 83 bladen om de luchtstroom te verhogen, en ultradunne vinnen vergroten het oppervlak voor de warmteafvoer. ROG Armoury Crate software schakelt naadloos tussen de bedrijfsmodi om de prestaties en de akoestiek voor de taak te optimaliseren.

Met de exclusieve ROG Overstroke-technologie worden de toetsaanslagen eerder in de aanslag geregistreerd, waardoor een meer ontvankelijke type-ervaring voor serieuze games en werk mogelijk wordt. Vroege toetsaanslag betekent snellere, moeiteloze invoer die jouw nauwkeurigheid in de loop van de tijd kan verbeteren, terwijl de langere afstand na de toetsaanslag zorgt voor een soepelere controle en meer comfort. Verhoog je acties per minuut met een toetsenbord dat is gekalibreerd voor precisie gaming.

Speel nauwkeuriger in het heetst van de strijd met volledige N-Key rollover en anti-ghosting technologie. Samen zorgen ze ervoor dat elke toetsdruk goed wordt gedetecteerd en geregistreerd, ongeacht het aantal commando's dat tegelijk wordt ingevoerd. Snelkoppelingen, functies en andere ingangen die gelijktijdig moeten worden ingedrukt, kunnen met elke snelheid nauwkeuriger worden uitgevoerd. Speel met meer vertrouwen en geniet van een concurrentievoordeel wanneer een snelle reactie van belang is.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen