Zoeken...
Uitgelicht
home > Laptops | Gaming

Beoordelen

GIGABYTE AORUS 17G KD-72EE325SH Laptop
AORUS premium prestaties worden naar gamers gebracht door kalibratie per eenheid, van componenten tot de monitoren. Met de focus op state-of-the-art engineering in combinatie met een prijswinnend ontwerp, is er geen compromis in het brengen van professionele gebruikers de ultieme ervaring. Dit omvat een met precisie gesneden aluminium ally body, dankzij CNC geanodiseerde technologie creëert de duurzame en elegante AORUS 17G KD-72EE325SH. Naast het verbluffende scherm, slanke chassis en top-of-the-line echt mechanisch toetsenbord, is de AORUS 17G geüpgraded naar gloednieuwe GeForce RTX 30-serie laptop GPU's en 11e generatie Intel Core H-serie CPU, waardoor de AORUS 17G jouw wapen bij uitstek is. Uitgerust met de geüpgraded 11e generatie Intel Core H-serie processor, verbetert de AORUS de prestaties terwijl hij ondersteuning biedt voor de volgende generatie PCIe Gen4 SSD en Thunderbolt 4, waardoor hij in staat is meerdere taken sneller te verwerken dan zijn concurrenten!

De AORUS 17G is officieel gecertificeerd door het wereldberoemde Esports team, G2 Esports. Met sterkere toetsaanslagen, krachtige prestaties en het scherm met ultrahoge verversingssnelheid tot 300Hz, kunnen gamers gamen volgens Esports-normen. Ervaar prestaties op pro-niveau in competitieve gametitels zoals CS:GO of Fortnite. Gamers kunnen nu ervaren hoe het voelt om deel uit te maken van het pro G2 Esports team. Bundel je krachten met AORUS en GAME LIKE A PRO!

De AORUS 17G KD-72EE325SH wordt geleverd met baanbrekende Microsoft Azure AI-technologie. De kunstmatige intelligentie weet wanneer een game wordt uitgevoerd en stelt dynamisch de beste CPU- en GPU-wattage in voor optimale gamingprestaties. Alles gebeurt automatisch, zodat gamers geen extra instellingen hoeven te doen.

Uitgerust met 300Hz gamedisplay met 72% NTSC-kleurengamma dat ware gamekleuren naar voren brengt. Levendige kleuren brengen je naar het volgende niveau, verbeteren je doel en missen nooit meer een Easter Egg. De 300Hz hoge verversingssnelheid verwijdert bewegingsonscherpte en laat alleen een perfect vloeiende beeldervaring achter. Duidelijk zicht op de vijand is de sleutel tot de overwinning!

AORUS sluit zich aan bij de wereldberoemde innovator op het gebied van mechanische schakelaars (OMRON) en een laptop met mechanische schakelaars van OMRON, de AORUS 17G. Niet alleen voelt hij sensationeel aan, elke toets heeft een optimaal bedieningspunt van 1,6 mm met een ultra-duurzame toetsaanslag levensduur tot wel 15 miljoen keer. Bovendien zijn de toetskappen gemaakt met een speciaal concentrisch ontwerp dat de toetsverlichting gelijkmatig laat doorschijnen voor een nog levendigere verlichtingservaring. Dit is de echte tactiele en visuele ervaring waar gamers om vragen en naar verlangen.

De nieuwste generatie Wi-Fi 6 levert datasnelheden van bijna 2,4 Gbps. In combinatie met een Ethernet-netwerk van 2,5 Gbps krijg je een realtime game-ervaring zonder een milliseconde vertraging, zodat je de laatste kunt zijn die overeind blijft.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen