Zoeken...
Uitgelicht
home > Laptops | Gaming

Beoordelen

MSI GF66 Katana 11UC-811NL Gaming laptop
MSI toont met de GF66 Katana 11UC-811NL dat next-gen gaming voor ieder gamer binnen handbereik is. Van 2D-based Indie games tot AAA- en populaire e-sports game, het is allemaal mogelijk. De MSI GF66 is de perfecte laptop de beginnende gamer die graag de nieuwste spellen wilt spelen.

Dunne schermranden, een body van geborsteld aluminium en een gewicht van slechts 1,8kg. Je zou het niet verwachten, maar dit is de omschrijving van de nieuwe MSI GF66 gaming laptop van MSI. Een rood-verlicht toetsenbord maakt het geheel af. Met de NVIDIA GeForce RTX 3050 videokaart speel je je favoriete games op hoge instellingen en geniet je van soepele beelden op het 144hz gaming scherm. De Cooler Boost koeltechnologie houdt het geheel koel zodat je je geen zorgen hoeft te maken over oververhitting.

MSI brengt in de GF66 Katana 11UC-811NL krachtige hardware samen, die zorgen voor uitstekende gameperformance. De nieuwste Intel Core i7-11800H processor levert samen met de NVIDIA GeForce RTX 3050 alle performance die je nodig hebt om je favoriete games te spelen op hoge settings. Deze hardware biedt een realistische game ervaring en vloeiende graphics voor op het snelle 144hz gaming scherm. Verder vind je in deze laptop 16 GB RAM geheugen en een snelle SSD van 512 GB om je games en bestanden op te slaan.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen