Zoeken...
Uitgelicht
home > Laptops | Gaming

Beoordelen

ASUS TUF Gaming F17 FX706HEB-HX114T Gaming laptop
De TUF Gaming F17 FX706HEB-HX114T is gemaakt voor serieuze gaming en realistische duurzaamheid, en is een volledig uitgeruste Windows 10 gaming-laptop die je aan de winst kan helpen. Aangedreven door een Intel Core i7-11800H CPU en GeForce RTX 3050 Ti GPU gaat actievolle gameplay snel en vloeiend, met volledige verzadiging van snelle IPS-niveau beeldschermen tot 144Hz. Hoewel deze gaming-laptop een kleinere en meer draagbare behuizing heeft dan zijn voorgangers, beschikt het ook over een krachtige 48WHr accu, voor een superieure accuduur. In combinatie met TUF's kenmerkende duurzaamheid van militair niveau maakt de efficiënte zelfreinigende koeling van deze op het strijdtoneel geteste road warrior het een betrouwbare bondgenoot voor elke gamer.

De TUF Gaming F17 is gewapend voor de strijd en beschikt over maximaal een 11e generatie Intel Core i7 CPU met 8 cores en 16 threads om moeiteloos af te rekenen met serieuze gaming, streaming en zware multitasking. Gekoppeld aan een GeForce RTX 3050 Ti afzonderlijke GPU kan het betrouwbaar hoge frame rates produceren in een breed scala aan games. Versnel de laadtijden van een enorme collectie dankzij een 512GB NVMe PCIe SSD.

Ondanks het feit dat de F17 een behuizing heeft die kleiner en lichter is dan zijn voorgangers, herbergt het een krachtige accu, voor een langere gebruiksduur. De formidabele 48WH-accu biedt genoeg stroom om je favoriete video`s te kunnen afspelen, maar je nog ruimschoots de tijd hebt om de nieuwste streams te bekijken en lichte taken af te handelen zonder naar het dichtstbijzijnde stopcontact te hoeven zoeken. Deze machine is lichter en gaat langer mee, zodat het net zo vrij is om te werken en te reizen als jij.

Twee strakke looks geven gamers meer vrijheid om te pronken met hun persoonlijke stijl. Kies een slinkse, strakke Fortress Gray-behuizing of een opvallend Bonfire Black-ontwerp, geaccentueerd met een donkerrode streep. Het subtiele honingraatpatroon rond de basis voegt grip toe en komt terug in de zeshoekige versterkingen rond de behuizing, terwijl de haarlijn penseelstreken over de palmsteun het strak en netjes houden.

Met een snel IPS-niveau paneel van 144Hz is de TUF Gaming F17 perfect voor snelle gameplay. De veelzijdige USB 3.2 Gen 2 Type-C-poort ondersteunt DisplayPort 1.4-technologie, wat betekent dat je een tweede G-SYNC gaming-scherm kunt aansluiten en games kunt ervaren met een resolutie tot 4K en een verversingssnelheid van 144Hz. De G-SYNC-technologie vermindert haperingen en maakt een einde aan tearing, waardoor de beelden in je hele gamescollectie vloeiender worden. Voor gaming of het bekijken van films op het grote scherm ondersteunt de HDMI 2.0b-poort 4K-resolutie tot 60Hz.

Bewapen jezelf met een desktopstijl toetsenbord, geoptimaliseerd voor gaming. De uniforme RGB-achtergrondverlichting laat je je eigen unieke stijl uiten, terwijl gemarkeerde WASD-accenten een visuele snelkoppeling geven naar de belangrijkste bewegingscommando's. Overstroke-technologie activeert hoger in elke toetsaanslag, voor snellere respons en moeiteloze controle. In echte TUF-vorm is elke toets duurzaam genoeg om meer dan 20 miljoen toetsindrukken te weerstaan, voor uitstekende betrouwbaarheid en precisie op lange termijn.

Twee opgewaardeerde luidsprekers met vier uitsparingen produceren 1,8x meer geluid met 2,7x diepere bassen dan voorgaande generaties, voor een rijkere audio-ervaring. DTS:X Ultra-technologie levert high-fidelity 7.1-kanaals virtuele surround sound, voor audio van bioscoopkwaliteit via stereo headsets. Verras vijanden dankzij het verbeterde ruimtelijke bewustzijn dat surround sound biedt, of geniet van de nuances van gelaagde muziekoptredens. Tot acht vooraf ingestelde modi voor muziek, films en spelgenres optimaliseren de ervaring nog verder, terwijl een ingebouwde equalizer je de instellingen naar believen laat verfijnen.

Uitgebreide koeling zorgt ervoor dat elke TUF Gaming-laptop hoge prestaties kan handhaven en zijn effectiviteit behoudt gedurende een lange levensduur. Meerdere heatpipes en twee koellichamen halen de warmte weg van kerncomponenten en voeren deze snel af, zelfs tijdens intense gaming-sessies. Een zelfreinigend koelontwerp zorgt ervoor dat het koelsysteem van elk apparaat op lange termijn sterk blijft, terwijl de bedrijfsmodi de prestaties en het geluidsniveau voor de specifieke taak in kwestie in evenwicht houden.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen