Zoeken...
Uitgelicht
home > Laptops | Zakelijk

Beoordelen

Dell Latitude 3590-MK7T2 Laptop
De Dell Latitude 3590-MK7T2 is een eenvoudig beheerbare 15" laptop met superieure beveiligingsfuncties die essentieel zijn voor kleine en groeiende bedrijven, en dat alles in een duurzaam, betrouwbaar en strak ontwerp.
Dankzij de superieure beveiliging, veelzijdigheid en accessoires van de Latitude kan je werken op de manier die bij jouw past, omdat jouw succes afhankelijk is van de mogelijkheid om altijd net zo productief te zijn als op kantoor, waar jouw werk je ook brengt.

Databeveiliging is essentieel voor het beschermen van jouw bedrijf en werknemers. Dell Data Protection is een reeks beveiligingssoftwareprogramma's die beschikbaar zijn op elk Latitude 3000 serie systeem. Eindpuntbeveiliging, geavanceerde authenticatie en software voor het versleutelen van data: dit alles werkt samen om jouw data te beschermen tegen dreigingen en hacks.
De Dell Latitude 3590-MK7T2 is uitgerust met een 7e generatie Intel Core processor en levert het vermogen dat je nodig hebt voor maximale productiviteit. Het DDR4-geheugen verbetert overdrachtssnelheden tegen een lager voltage, waardoor jouw Latitude sneller en efficiënter werkt.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen