Zoeken...
Uitgelicht
home > Laptops | Zakelijk

Beoordelen

Lenovo ThinkPad L13 Yoga (20R50004MH) Laptop
Met een Intel Core i5-10210U-processor, 256GB SSD en supersnelle wifi 6 is de ThinkPad L13 Yoga (20R50004MH) een snelle en krachtige 13,3" 2-in-1-laptop. Zijn flexibiliteit past bij jouw manier van werken, of je nu samenwerkt aan een project, een webinar bijwoont of een nieuw ontwerp schetst.

De behuizing van de ThinkPad L13 Yoga heeft een nieuw ontwerp met veel dunnere randen dan zijn voorgangers, waardoor het scherm er strakker uitziet. Houd de L13 Yoga in de hand om hem als tablet te gebruiken. Vouw hem terug als je een video wilt kijken of je scherm aan anderen wilt laten zien. Gebruik het toetsenbord als standaard als je je aandacht wilt richten op het scherm of gebruik hem als laptop wanneer je moet typen. Bovendien kun je met de oplaadbare pen die in een opbergvak wordt meegeleverd, schetsen of notities maken zonder dat je bang hoeft te zijn dat de inkt opraakt.

Bescherm je gegevens en je privacy met de uitgebreide reeks beveiligingsfuncties van ThinkShield op de ThinkPad L13 Yoga 2-in-1. De discrete Trusted Platform Module (dTPM) versleutelt gegevens en werkt samen met de beveiliging van Windows 10. ThinkShutter blokkeert de lens van zowel de IR- als de HD-camera. En met de vingerafdruklezer kun je je biometrisch aanmelden met een simpele aanraking.

De ThinkPad L13 Yoga 2-in-1-laptop beschikt over Dolby Audio Premium, dat kristalhelder geluid produceert wanneer je video's kijkt of een gesprek voert. De dubbele farfield-microfoons onderdrukken ruis en zorgen ervoor dat je zelf ook duidelijk klinkt.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen