Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

Aquacomputer ULTITUBE D5 150 reservoir + D5 PWM pomp Reservoir
De expansievaten van de ULTITUBE-serie zijn voorzien van een buis van borosilicaatglas, dat in tegenstelling tot het plexiglas dat vaak voor buisexpansievaten wordt gebruikt, een zeer hoge hardheid en krasvastheid heeft, een zeer geringe thermische uitzetting en een uitstekende chemische en thermische bestendigheid. De glazen buis heeft een buitendiameter van 65 mm en een wanddikte van 5 mm. De beide uiteinden van de glazen buis zijn stevig verbonden met metalen ringen van zwart geanodiseerd aluminium, die niet in contact komen met het koelmedium. De bodem en het deksel van de ULTITUBE-serie zijn vervaardigd van resistent acetal en vastgeschroefd aan de glazen buis. Een grote opening is beschikbaar voor het vullen van het expansievat na het losschroeven van het deksel.

Een filterelement van fijn draadgaas van roestvrij staal is in de bodem van het vat geïntegreerd en fungeert niet alleen als deeltjesfilter, maar scheidt ook luchtbellen af. Het filterelement is geïntegreerd in een voorgevormd rubberen deel en kan bijvoorbeeld onder stromend water worden uitgespoeld. De afdichting in het bovenste gedeelte van de glazen buis is eveneens uitgevoerd als een voorgevormd rubberen onderdeel voor een eenvoudige montage en is daardoor stevig gepositioneerd wanneer het deksel erop wordt geschroefd.

Een Aqua Computer D5 PWM-pomp is rechtstreeks op de bodem van het expansievat gemonteerd. De prestaties van de pomp kunnen worden ingesteld met behulp van een PWM-signaal, en er is ook een snelheidsmetersignaal beschikbaar om de werking van de pomp te controleren. De elektronisch gecommuteerde kogelmotor van de pomp werkt uiterst stil en heeft een lange levensduur. Bij de ontwikkeling van het expansievat is ook gelet op een optimaal stromingsgedrag, met als resultaat een uiterst stille en soepele werking van de pomp.

Bevestigingsmateriaal voor montage aan een zij-/achterwand of een staande montage zijn bij de levering inbegrepen. Voor de ontkoppeling worden vier zachte rubberen ontkoppelingsplaten meegeleverd.
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen