Zoeken...
Uitgelicht

Beoordelen

Aquacomputer LEAKSHIELD Lekkagebeveiligingssysteem Standalone Doorstroommeter
LEAKSHIELD Lekkagebeveiligingssysteem Standalone beschermt actief tegen lekken en controleert het watercircuit voortdurend op de kleinste lekken. Hij beschermt niet alleen tegen lekken, maar kan ook het systeem controleren op lekken nog voordat het koelsysteem in bedrijf wordt gesteld, het vullen van het systeem via een zuigleiding is eenvoudig en het vulniveau van het expansievat is gemakkelijk te controleren.

LEAKSHIELD creëert een onderdruk in het gehele koelsysteem, wat betekent dat er bij een lek geen koelvloeistof uit het systeem ontsnapt, maar dat er omgevingslucht in het koelsysteem komt. Om ervoor te zorgen dat er op elk punt in het circuit een onderdruk is, kan de onderdruk worden aangepast afhankelijk van de gebruikte koelvloeistofpomp.

Alle lucht die binnenkomt, wordt via de geïntegreerde vacuümpomp van LEAKSHIELD weer uit het systeem gepompt en de onderdruk wordt gehandhaafd. Alleen in het geval van zeer grote lekken, bijvoorbeeld een volledig gescheurde slang, kan koelvloeistof ontsnappen.

De actuele vulstand van het expansievat kan door LEAKSHIELD nauwkeurig worden berekend uit veranderingen in de onderdruk van het systeem en de hoeveelheid opgepompte lucht.

Al voor de eerste inbedrijfstelling kan het koelsysteem door LEAKSHIELD op lekkages gecontroleerd worden. Daartoe wordt in het systeem een onderdruk opgebouwd en vervolgens wordt het systeem gecontroleerd op drukveranderingen. Een zeer nauwkeurige druksensor in de LEAKSHIELD meet continu de onderdruk in het systeem en kan uit het drukverlies de lekkagehoeveelheid in ml/h berekenen en weergeven. Zelfs de kleinste veranderingen worden gedetecteerd en geëvalueerd, wat betekent dat zelfs zeer kleine lekken kunnen worden opgespoord.

LEAKSHIELD is uitgerust met een OLED-display waarop de huidige bedrijfsstatus en alle gemeten waarden worden weergegeven. Het display kan vrij 360 graden worden gedraaid. Geïntegreerde, digitale RGB LED's visualiseren ook bedrijfstoestanden of kunnen vrij worden geconfigureerd om aan te sluiten bij het verlichtingsschema van jouw computer.

Alle gegevens kunnen op de PC worden weergegeven via de USB-interface van het apparaat en de aquasuite-software, en ook hardwaregegevens die in de aquasuite beschikbaar zijn, kunnen worden doorgegeven om op het OLED-display te worden weergegeven. Zodra instelbare alarmgrenzen worden overschreden, wordt in LEAKSHIELD een geïntegreerde alarmzoemer geactiveerd. Bovendien worden alarmen op het toestel zelf weergegeven via een OLED-display en RGB-LED's. Voor een noodstop van de computer kan LEAKSHIELD een USB-toetsenbordcommando naar de PC sturen, een alarmuitgang op het apparaat kan worden aangesloten (met optionele accessoires, niet meegeleverd) op de aan/uit-knop-connector van het moederbord.

- Afmetingen zonder houder: ca. 72 x 77 x 36 mm
- Afmetingen met beugel: ca. 140 x 82 x 46 mm
- Aansluitdraad: G1/4"
- Gegenereerde negatieve druk: max. -450 mbar
- Voedingsspanning: 5 V DC via USB
- Stroomverbruik: max. 500 mA
- Beeldscherm: 128 x 64 pixels OLED
Je beoordeling is verstuurd.
Zodra je beoordeling door een van onze medewerkers is bekeken wordt deze zichtbaar.

    Jouw gegevens

    *
    *
    *

    Beoordeling

    *
    Tip:

    Als je bent ingelogd hoef je geen email adres op te geven.

    Velden met een * zijn verplicht

    Versturen